Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Καθηκόντων Διοικητού της Πολυεθνικής Ταξιαρχίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (South-Eastern Europe Brigade – SEEBRIG)

Image

Την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022, ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ παρευρέθη στην τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων του Διοικητoύ της Πολυεθνικής Ταξιαρχίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (South-Eastern Europe Brigade – SEEBRIG) από τον Υποστράτηγο Αριστείδη Ηλιόπουλο στον Ταξίαρχο Ευάγγελο Μητρούτσικο, η οποία πραγματοποιήθηκε στα Σκόπια.

Την τελετή τίμησαν επίσης με την παρουσία τους:

● Ο Υφυπουργός Άμυνας της Βουλγαρίας κ. Yordan Bozhilov, ο οποίος είναι και Πρόεδρος της South-Eastern Europe Defense Ministerial – Coordination Committee (SEDM-CC) όπως και της Political Military Steering Committee (PMSC).
● Από την Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας ο Υφυπουργός Άμυνας κ. Bashkim Hasaniοστην και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων Αντιστράτηγος Vasko Gjurchinovski.
● Η Πρόξενος της Ελλάδος στα Σκόπια κ. Μαρία Δραγουμά ως εκπρόσωπος της Α.Ε. του Πρέσβη της Ελλάδος κ. Ρούσσου Κούνδουρου.
● Η Α.Ε. η Πρέσβης της Ρουμανίας κ. Adela Monica Axinte.
● Οι Υπαρχηγοί Άμυνας της Αλβανίας, της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας.
● Εκπρόσωποι Πρεσβειών και Ακόλουθοι Άμυνας των κρατών – μελών της SEEBRIG.